Telefon 2076 6930  

hanne@winescout.dk

Champagnetilbud – afhentning

Jeg kalder dem de 3 søskende. Ved køb af pakken får du alle 3 for kun 625,-

 

Jeg er sprunget ud som vinhandler i det små. Jeg importerer pt. ikke selv champagne og vin, men arbejder sammen med familie og netværk, derfor har jeg kun et begrænset parti.En af mine store passioner indenfor vin er champagne. Personligt behøver jeg ikke at vente til nytårsaften for at nyde de skønne bobler, men nu er der ikke så lang tid til Nytår, derfor har jeg sammensat en lille pakke, bestående af 3 champagner. Faktisk 3 fra samme producent; Petiau et fils. Champagnehuset har været i familiens eje i flere generationer, siden 1880 og druematerialet er i top, primært fra premier crumarker beliggende i Trepail.


Tips:

Personligt ville jeg undgå champagne til kransekagen – ellers skal det være en sødere version fx demisec. Jeg tager gerne selv en Asti – for ikke at skræmme gæsterne væk fra champagne i al almindelighed. 

Tips:

Normalt drikkes champagne af de høje såkaldte flute glas – det ser festligt ud og boblerne kommer i fokus. Bliv bare ved med det til fx velkomstchampagnen. Når der serveres mad til kan champagnen drikkes af større glas, fx hvidvinsglas – så får man lidt flere smagsnuancer ligesom når man drikker stille vin og boblerne træder lidt i baggrunden.

Bestil på

telefon 2076 6930
eller på mail hanne@winescout.dk

Carte Or, brut – gylden etiket

En dejlig let og velbalanceret champagne. Der er en overvægt af den grønne drue Chardonnay 60% og 40% af den blå drue Pinot Noir. Mindste lagringstiden i Champagne er 1,5 år, men denne har ligget i 3 år og har derfor opnået en god balance. Vinen er drevet af frugter som citrus og æbler. Syren er ikke så markant, hvorfor den egner sig til velkomst drink eller som aperitif, men den klarer også fint overgangen til en let forret. Normal pris 200,-

Grande Reserve, brut – blå etiket

Denne champagne er en blanding af 80% Chardonnay og 20% Pinot Noir. Denne blanding sikrer de delikate noter af citrus og æble, men med et strejf af lyse røde bær, såsom hindbær og jordbær. Druematerialet er af høj kvalitet og champagnen ligger i de kalkholdige kældre i 5-6 år, således at en perfekt balance mellem syre og frugtighed sikres. Drik den gerne til mad – selvfølgelig fisk, men også lyse kødretter er fine til. Normal pris 220,-



Brut Rosé – rosa etiket

Champagnen her er en god og lettere rosé champagne, med noter af de mere røde frugter; hindbær og jordbær. Laksefarven er opnået ved en blanding af rød- og hvidvin på hhv. Pinot Noir og Chardonnay. Fra markerne primært i premier cru byen Trepail. Rosé champagnen er en fhv. let en af slagsen og kan spænde bredt fra aperitif/velkomst til forret og endda en lettere hovedret. Fx fisk, lyst kød eller sågar flæskesteg, dog ikke med rødkål og brunekartofler. Normal pris 250,-

Winescout •  Telefon 2076 6930  •  hanne@winescout.dk  •  www.winescout.dk